Biztonságos hozzáférés az erőforrásokhoz Személyes dokumentumok & konfigurációk Védett munkamenetek

Bejelentkezés a Ledger Circle-be | AI hozzáférés kereskedésh

Jelentkezz be a Ledger Circle munkaterületed feloldásához, azonnali hozzáféréssel elmentett beállításaidhoz, biztonságos fiókszintű anyagaidhoz és személyre szabott irányítópultjaidhoz.

Új vagy a Ledger Circle-ben? Hozd létre a fiókodat.

Mi történik, miután bejelentkezel a Ledger Circle-be

A Ledger Circle célja, hogy leegyszerűsítse a munkafolyamatodat. Az alábbi pontok leírják, mire számíthatsz, miután kitöltötted ezt az űrlapot.

Folytatás a megszakítás helyéről

A visszatérők ott folytathatják, ahol abbahagyták. A Ledger Circle menti az előrehaladást, így azonnal folytathatod anélkül, hogy újrakezded.

Személyre szabott tartalom

A bejelentkezés után a megjelenő tartalom igazodik érdeklődési köredhez, így fókuszált és releváns élményt nyújtva.

Biztonságos hozzáférés

Korszerű biztonsági intézkedéseink védik az adataidat. Az adataidat kizárólag a szolgáltatás nyújtására használjuk, és soha nem osztjuk meg illetéktelenekkel.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen lépéseket tegyek a bejelentkezéshez?

Töltsd ki az oldal ezen rövid űrlapját adataid megerősítéséhez. A beküldés után a Ledger Circle a következő lépéshez irányít.

Mit tegyek, ha nem tudom elérni a fiókomat?

Újra küldd el az űrlapot ugyanazzal az email címmel, amit eredetileg regisztráltál. Csapatunk segíteni fog az elérés helyreállításában.

Szükséges minden alkalommal bejelentkezni?

Nem. Ha létezik a fiókod, egyszerűen erősítsd meg az adataidat ezen az oldalon a folytatáshoz.

Vannak költségek a bejelentkezéshez?

Az oldalhoz való hozzáférés ingyenes. Az esetleges szolgáltatás-specifikus díjakat előre és egyértelműen közöljük.

Hogyan védjük az adataimat?

Naprakész biztonsági gyakorlatokat alkalmazunk, és adataidat kizárólag a szolgáltatás nyújtására használjuk. Teljes részletek a Adatvédelmi irányelvekben találhatók.

Később frissíthetem az elérhetőségeimet?

Igen. Miután a fiókod aktív, bármikor frissítheted az adataidat azzal, hogy újra kitöltöd az űrlapot a legfrissebb adatokkal.